Bölümümüz Öğretim Üyelerinin 2021 Yılı Yayınları

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fahri Çakı ve Dr. Öğr. Üyesi Yonca Altındal’ın editörleri arasında yer aldığı "21. Yüzyılda Kalkınmaya Yeniden Bakış" adlı kitap Kasım 2021’de Nobel Yayınevinden çıktı. Kitapta Prof. Dr. Fahri Çakı “Giriş” bölümünün yanı sıra “Neden Kalkınmaya Yeniden Bakış?” başlıklı 1. Bölümün ve “Gençlik Politikalarında Güçlendirme, Katılım ve Kalkınma Söylemleri” başlıklı 8. Bölümün yazarlığını yaparken Dr. Öğr. Üyesi Yonca Altındal da “Nefes Alabilmenin Sosyal Devlet Hali: Sosyolojik Bir Yorum” başlıklı 5. Bölümün yazarlığını yaptı. Bölümümüz öğretim üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

+ 90 266 612 10 00
sosyoloji@balikesir.edu.tr