Sosyoloji Bölümü Derslikleri ve Koridor Açılışı

Bölüm başkanlığımızın Dekanlık ve ilgili bölüm başkanlıklarıyla yaptığı görüşmeler sonrasında şimdiye kadar dağınık vaziyette olan dersliklerimiz yerine G403, G404, G405,G406 numaralı dersliklerin ve ilgili koridorun bölümümüz kullanımına tahsis edilmesi kararlaştırılmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Halil İbrahim ŞAHİN ve Fakülte Sekreteri Özlem KARAKAŞ’ın de teşrif etmeleriyle birlikte 18/01/2022 tarihinde bölüm öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin katılımlarıyla bu karar doğrultusunda minik bir açılış düzenlenmiştir. Açılışta yeni sosyoloji koridoruna 10 adet sosyoloğun portrelerinin asılması da gerçekleştirilmiş ve bölümümüze hayırlı olması dilekleri paylaşılmıştır.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

+ 90 266 612 10 00
sosyoloji@balikesir.edu.tr