Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi (BTİOYO), Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi (BTİOYO), turizm sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı.

Balıkesir Üniversitesi’nin köklü birimlerinden olan Turizm Fakültesi (BTİOYO), 31 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katıldı.

BTİOYO, yoğun ilgi gören ve 80 ülkeden birçok yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuar organizasyonunda, aralarında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet KÖROĞLU ve Doç Dr. Sebahattin KARAMAN ile Prof. Dr. Necdet HACIOĞLU, Prof. Dr. Yusuf AYMANKUY ve Prof. Dr. Barış ERDEM’in de bulunduğu çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencisi ile yer aldı. Bu yıl BTIOYO mezunu Bülent MULCAR ve EVTEKS ailesinin sponsorluğunda açılan stand ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standında yerini alan BTOYO, sektörde söz sahibi birçok mezunu ve akademik personeli ile bir araya geldi.

2003 yılından bu yana kendi standını açarak fuarda yer alan tek eğitim kurumu olan BİTOYO’da, öğrenciler ve öğretim elemanları turizm alanında yaşanan yeni gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Türkiye’nin en büyük, dünyanın da 5. büyük turizm fuarı olarak nitelendirilen EMİTT’te, bu yıl Balıkesir Üniversitesi’nin yanı sıra büyük bir turizm potansiyeline sahip olan Balıkesir’in de tanıtımına katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

Tel: 0 (266) 612 13 40 Fax: 0 (266) 612 13 57