Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

29 Şubat- 1 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenen International Istanbul Culinary Cup Yarışmasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz, Muhammed Veli Uğur, Beyithan Kaya ve Aysu Azra Karakurt Grand Prix Üniversiteler Ekip yarışmasında 3 altın madalya ve ikincilik kupası kazanmıştır. Yarışmaya Restoran Deniz Mahsülleri kategorisinde katılan öğrencimiz Alper Taha Gül ise Altın Madalya kazanmıştır. Okulumuza 4 Altın Madalya ve İkincilik Kupası ile dönen öğrencilerimizi ve onları organize eden Arş. Gör.Talha Serdar SEZEN hocamızı kutluyoruz. Ayrıca yarışmaya katılmamıza destek veren başta Üniversitemiz Rektörlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve Aslanboğa Kokoreç’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

Tel: 0 (266) 612 13 40 Fax: 0 (266) 612 13 57