Üniversitemiz Engelli Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı için 05 Ağustos 2022 Tarihinde Balıkesir 1. Noteri Tarafından Yapılan Çekiliş Sonuçları

• 2022-08-08

Engelli Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı asil ve yedek listesi için tıklayınız.

Noter Kurası Sonucu belirlenen Adayların belgelerini 08/08/2022-15/08/2022 tarihleri mesai saati içinde Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Çağış Yerleşkesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Engelli Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı asil ve yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. İkametgah Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

3. 2 adet vesikalık fotoğraf

4. Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5. Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) (Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.)

6. SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

8. Sağlık raporu sözlü sınav sonucundan sonra atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek olup, başvuru evrakları arasında sağlık raporunun eklenmesine gerek yoktur.

9. Engellilik durumunu gösteren rapor.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.