Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları

• 2019-12-27

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

2019/2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI

Lisansüstü başvurularda OBS'de sorun yaşayan uluslararası öğrenciler, istenen tüm belgeler ve dilekçe örneği ile birlikte şahsen başvuru yapabilir veya sbe@balikesir.edu.tr adresine belgelerini ve dilekçeyi gönderebilirler.

(Başvuruda eksik veya hatalı belge olması durumunda mail adresinize başvuru sürelerinde geri bildirim yapılacaktır.Lütfen mail adresinizi başvuru sürelerinde takip ediniz.)

Başvurular 06-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. (Başvuru sisteminde eksik veya hatalı bilgi/belge girildiğinde mailinize bildirilecektir. Başvuru süresinde düzeltilmesi istenen bilgi ve belgenin tamamlanmaması halinde başvurunuz dikkate alınmayacaktır.)

Özel Öğrenci Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi hükümleri uygulanır.)

Yatay Geçiş Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 16.maddesi hükümleri uygulanır.)