Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası Çekiliş Sonuçları

• 2020-06-15

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi) sürekli işçi alımı için 10 Haziran 2020 tarihinde Balıkesir 2. Noteri tarafından yapılan çekiliş sonuçları:

• Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı asil ve yedek listesi için tıklayınız.
  • Güvenlik Görevlisi asil ve yedek listesi için tıklayınız.
  • Temizlik Görevlisi asil ve yedek listesi için tıklayınız.

Noter Kurası Sonucu Adayların belgelerini 22/06/2020-24/06/2020 tarihlerinde 08:00-17:00 saatler arasında Çağış Kampüsü Yerleşkesi Merkez Yemekhane Yanı VİP Salonu Binasına teslim etmeleri gerekmektedir.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Asil ve Yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. İkametgah Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

4.Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5.Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) (Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.)

6. SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

Güvenlik Görevlisi Asil ve Yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler

9.Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi

10. Özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) .)(Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az  6 ay geçerlilik süresi olmak.)

11. B sınıfı sürücü belgesi

Temizlik Görevlisi Asil ve Yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler