Tüm Akademik Personelimizin Dikkatine

• 2020-06-26

COVID 19 Salgını nedeniyle ülkemizde ve dünyada yüz yüze eğitime ara verilerek, dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla dersler yürütülmeye başlanmıştır. Yaşanan süreç üniversitemizin uzaktan öğretimle derslerin yürütülmesine ilişkin gerekli hazırlıkları yapması ihtiyacını doğurmuştur. Bu sebeple üniversitemiz uzaktan senkron yapılacak dersler için Teams uygulamasını kullanmaya karar vermiş ve bunun için gerekli altyapıyı sağlamak üzere çalışmaya başlamıştır. Bu uygulamaya kullanıcı olarak eklenebilmesi için tüm akademik personelimizin kurumsal mail adresine (kullanici@balikesir.edu.tr şeklinde) sahip olup, bu e-posta adresine erişebiliyor olduğundan emin olması, yani kullanıcı adı ve şifresini biliyor olması gerekmektedir. Bu bilgilere sahip olmayan akademik personelimiz baun.maildestek@balikesir.edu.tr adresine bu konuda mail atarak gerekli bilgileri alabilir.