Öğretim Elemanlarımızın Dikkatine! (Yaz okulunda açılacak dersler için yapılması gerekenler)

• 2020-07-03

Üniversitemiz 2019-2020 Yaz okulu uzaktan eğitimi, canlı dersler ile yapılacaktır. Canlı derslerin yapılacağı platform olan Microsoft Teams uygulaması kurumsal e-posta adresleri kullanılarak çalıştırıldığından tüm akademik personelimizin "balikesir.edu.tr" uzantılı mail adreslerine sahip ve erişebiliyor olması gerekmektedir. 8-9 Temmuz 2020 saat 15.00'da iki farklı online eğitim ile bu sistemin nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirme yapılacaktır, bu nedenle eğitimlere katılmak önem arz etmektedir. Eğitim linkleri ve eğitimden sonra sistem üzerinde yapılacaklara ilişkin takvim, resmi yazı ile birimlere ve kişisel e-posta adreslerinize gönderilmiştir. Bilginize.