Merkezi Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

• 2020-08-05

Üniversitemiz lisansüstü programlarına başvurmak isteyenlerin yabancı dil seviyelerini belirlemek amacı ile Merkezi Yabancı Sınavı yapılacaktır.

SINAV TARİHİ                          : 24 Ağustos 2020

SINAV BAŞLAMA SAATİ          : 10.30

SINAV SÜRESİ                         : 60 Dakika

SINAV YERİ                              : Necatibey Eğitim Fakültesi (BALIKESİR MERKEZ)

BAŞVURU TARİHLERİ              :5 Ağustos - 20 Ağustos 2020

BAŞVURU İÇİN:

ONLINE BAŞVURU ADRESİ

Sınava başvuran adayların;

*Nüfus cüzdanı fotokopisi,

*Bir adet vesikalık fotoğrafı,

*Halk Bankası Balıkesir Şubesindeki TR03 0001 2009 2410 0006 0000 44 numaralı hesaba 20.00 TL yatırıldığına ilişkin dekontu,

(Banka dekontunda, sınava girecek olan adayın adı ve soyadı, T. C. Kimlik numarası ve “Yabancı Dil Sınav Ücreti” için ödeme yapıldığı belirtilmelidir.)

Online Başvuru Formu’na yüklemesi gerekmektedir.

COVİD-19 Koruma Tedbirleri:

* Merkezi Yabancı Dil Sınavı, Covid-19 koruma tedbirleri kapsamında Balıkesir Üniversitesi tarafından gerekli önlemler alınarak gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda;

1. Adaylara sınav salonlarına girmeden önce ateş ölçümü yapılacaktır.
  2. Adaylar Sınav Salonlarına maske ile alınacaktır.
  3. Ayrıca;
  • Kesin Covid-19 tanısı olan adayların,
  • Kesin Covid-19 tanısı ile tedavisi tamamlanıp sonrasındaki karantina sürecinde olan adayların,
  • Kesin Covid-19 vakası ile temasından dolayı karantina sürecinde olan adayların,
  • Covid-19’u düşündürecek şikâyetleri olan adayların,

Sınav öncesinde bina sorumlusuna mutlaka durumunu bildirmeleri gerekmektedir.

Bu durumda adayların bulunması halinde yedek sınav salonunda sınava alınacaklardır.

İlgililere duyurulur.