Fakültemiz Öğrencilerinin Diğer Üniversitelerden Yaz Öğretiminde Ders Almak İçin Yapması Gerekenler.

• 2021-06-23

Yaz Öğretiminde başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Öğrencilerimizin aşağıda belirtilen süreci takip etmeleri gerekmektedir.

Başka Ünv. Ders Almak için dilekçe doldurup imzalamak. Dilekçeyi Danışmanına ulaştırmak.Bölümlerin Yaz öğretimi danışman bilgileri ve mail adresleri aşağıda listelenmiştir. Dilekçeye buradan ulaşabilirsiniz.

Yaz Öğretiminde Başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Başvuru Süreci

1- Öğrenci ders alma talebi ile ilgili dilekçeyi Danışmanına ulaştırır.(Mail yoluyla)

2- Danışman dersin dönem uygunluğunu ve ders içeriklerini kontrol eder.

3- Ders içerikleri uygun bulunursa Danışman öğrenciye başka bir üniversitede yaz okulu alabileceğinin bilgisini verir (mail yoluyla) dilekçeyi Bölüm Başkanının onayına sunar. Onaylanan dilekçeleri Dekanlığa teslim eder.

4- Ders içerikleri uygun bulunmazsa Danışman öğrenciye başka bir üniversitede yaz okulu alamayacağının bilgisini verir (mail yoluyla)

BÖLÜMLERİN YAZ ÖĞRETİMİ DANIŞMANLARI VE E-MAİL ADRESLERİ:

Biyoloji -  Arş. Gör. Dr. Berna SANÖN -   bernasanon@balikesir.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi Sakin Vural VARLI -    svarli@balikesir.edu.tr

Coğrafya - Arş. Gör. Melike DURAK -    melike.durak@balikesir.edu.tr

Fizik - Doç. Dr. Murat EVYAPAN  - mevyapan@balikesir.edu.tr

Kimya -   Doç. Dr. Feyzullah TOKAY  - feyzullahtokay@balikesir.edu.tr

Matematik - Doç. Dr. Şaban GÜVENÇ - sguvenc@balikesir.edu.tr

Arş. Gör. Dr. Sümeyra UÇAR - sumeyraucar@balikesir.edu.tr

Moleküler Biyoloji ve Genetik -Arş. Gör. Nelin HACIOĞLU - nelinhacioğlu@balikesir.edu.tr

Psikoloji -  Dr.Öğr. Üyesi Bedirhan GÜLTEPE -    bedirhangultepe@hotmail.com

Sosyoloji - Dr.Öğr. Üyesi Yonca ALTINDAL -    yoncaaltindal@balikesir.edu.tr