2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi İle İlgili Duyurular (Başvuru İşlemleri-Açılacak Dersler Listesi-Takvim)

• 2021-07-01

Yazokulu ders kayıtları 29 Temmuz - 02 Ağustos 2021 tarihleri asında yapılacaktır.

Öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) ders kaydı yapıp seçecekleri ders saatine göre hesaplanan ücreti Balıkesir Üniversitesi öğrenci numarası ile Halk bankasının internet, ATM veya şubelerine yatırmaları gerekir.

1) 2020-2021 Yaz Öğretiminde Fen Edebiyat Fakültesinde Açılacak Dersler listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yaz öğretiminde açılacak derslerin içeriklerine BAUN Bilgi Paketi/Ders Kataloğundan ulaşabilirsiniz. Link adresi aşağıda verilmiştir.

2) Yaz Öğretimi Takvimi ve Uygulama Kılavuzu İçin Tıklayınız.   ÖNEMLİ NOT : Ön Kayıt İşlemleri sadece misafir öğrenciler içindir.

3) Ücretler İçin Tıklayınız.

4) Üniversitemiz Öğrencileri Başvuru İşlemleri ve Uzman Kullanıcı İşlemleri İçin Tıklayınız.

5) Üniversitemiz Dışından Misafir Öğrenci Başvuru İşlemleri İçin Tıklayınız.

6) Microsoft Teams Akademisyen Girişi ve Sınıf Oluşturma Kılavuzu İçin Tıklayınız.

7) Microsoft Teams Öğrenci Kılavuzu İçin Tıklayınız.

8) Microsoft Teams Öğretim Sürecinde Sıkça Sorulan Sorular İçin Tıklayınız.

Başka Üniversitelerden Yaz Öğretiminde Ders Almak İsteyen Fakültemiz Öğrencileri Başvuru ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirler.