2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi İle İlgili Duyurular (Başvuru İşlemleri-Açılacak Dersler Listesi-Takvim)

• 2021-07-01

2020-2021 Balıkesir Üniversitesi Yaz Öğretimi Takvimine Buradan ulaşabilirsiniz.

2020-2021 Yaz Öğretiminde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Açılacak Dersler listesine Buradan ulaşabilirsiniz. (REVİZE EDİLMİŞTİR.)

2020-2021 Yaz Öğretimi Ücret Listesine Buradan ulaşabilirsiniz.

Not 1: (Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluklarından devlet burslusu olarak yükseköğrenim gören öğrenciler ile , şehit ve gazi çocuğu olan öğrenciler yaz okulu ücreti ödemezler. Diğer Üniversite öğrencileri ders ücretinin 2 katını öder.)

Not 2: (Öğrenciler Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) ders kaydı yapıp seçecekleri ders saatine göre hesaplanan ücreti okul numarası ile Halkbankasının internet, ATM veya şubelerine yatırmaları gerekir.)

Üniversitemiz yaz öğretimi için hazırlanan duyurulara ulaşmak için tıklayınız.