Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi İstihdam ve Kariyer Günleri XIII

• 2022-02-28

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi (BTİOYO) olarak 3 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek olan "İstihdam ve Kariyer Günleri-XIII" etkinliğine katılımlarınızı beklemekteyiz. İşletmelerin iş gören ihtiyaçlarına cevap verebilmek, öğrencilerimizin staj/iş ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecek olan bu etkinlik bir gün sürecektir. Bir gün boyunca, işletmeler tarafından açılacak stantlarda öğrencilerle işletme temsilcilerini bir araya getirerek, yaz dönemine ilişkin iş gören planlamalarının yapılması için zemin hazırlanması amaçlanmıştır.

Etkinlik 3 Mart 2022 tarihinde saat 09:00-18:00 arasında Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi binasında düzenlenecektir.

Saygılarımızla,

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi