Öğrencilerimizin Dikkatine!

• 2022-06-08

Sevgili öğrenciler,
Balıkesir 75. Yıl Gençlik Merkezi'nin talebi üzerine aşağıda detayları paylaşılan programına gençlik merkezine temsilen üniversitemizin bir öğrencisinin katılımı istenmektedir. Gidiş dönüş yol ücretinin karşılanacağı programa başvuru için perşembe günü 12:00'a kadar prokob@balikesir.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Program akışı ve detayına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Program detayı: Daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir geleceği şekillendirmek için çağımızın en büyük sorunu olan iklim  değişikliğini  sağlık,  ekonomi,  sosyal  yaşam  gibi  farklı  boyutlarıyla  ele  alarak  alanında  uzman isimlerin,  akademisyenlerin,  aktivistlerin,  STK  üyeleri  ve  girişimcilerin  seslerini duyurabilecekleri  ve fikir  alışverişinde  bulunabilecekleri  ulusal  bir  platform  sağlamak  amacıyla  400  gencin  katılımıyla  10 Haziran 2022 tarihinde '30Altı İklim Zirvesi' düzenlenecektir.

Program Akışı