BAÜN Öğrencisi Milli Voleybolcu Metin Toy’dan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve aynı zamanda Fenerbahçe HDI Sigorta Voleybol Takımı ile A Milli Voleybol Takımı sporcusu olan Metin Toy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, gerçekleşen ziyarette yaptığı değerlendirmede, Balıkesir Üniversitesinin her alandaki öncü birimleri ile Türk yükseköğretim alanında önemli bir kurumsal marka olarak faaliyet yürüttüğünü belirterek, farklı branşlarda çok sayıda milli sporcuya ev sahipliği yapan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin başarılarıyla da gurur duyduklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Soyer ile Spor Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Nahit Özdayı’nın da yer aldığı ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti.  

Kariyerinde kulüp ve milli takım düzeyinde ulusal ve uluslararası başarıları bulunan Balıkesir Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Milli Voleybolcu Metin Toy da Balıkesir Üniversitesinde öğrenim görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a da ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Metin Toy, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a imzalı forma hediye etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü