Balıkesir Üniversitesi 2019-2020 Mezuniyet Töreni, Dijital Ortamda Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesinden 2019-2020 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için Rektörlük tarafından dijital ortamda bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Tören programı kapsamında Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ile öğrenciler adına Lisans Programları Birincisi Neşet Özgür birer konuşma yaparken, üniversite genelinde dereceye giren öğrenciler de ödüllerini ve diplomalarını Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’un elinden aldı.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Yeni Mezunları Tebrik Etti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, mezuniyet töreni programında yaptığı konuşmada Covid 19 salgını dolayısıyla dijital ortamda da olsa bir mezuniyet programıyla mezunları yeni yaşamlarına uğurlamak istediklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, başarılarından dolayı kutladığı mezun öğrencilere seslenirken; “Değerli genç mezunlarımız, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. İçinizdeki vatan, millet, bayrak sevgisinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Görev aldığınız yerlerde en iyi şekilde bizleri temsil edeceksiniz. Unutmayınız ki vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” ifadelerini kullandı.

Törende öğrenciler adına konuşan Lisans Programları Birincisi Spor Bilimleri Fakültesi Mezunu Neşet Özgür de tüm mezunlar adına, kendilerini yetiştiren öğretim elemanlarına ve ailelerine teşekkür etti.

Dereceye Giren Öğrenciler ve Tüm Mezunlar Açıklandı

Üniversite genelinde lisans düzeyinde ilk üç dereceyi alan öğrencilere Rektör Prof. Dr. İlter Kuş tarafından diploma ve ödüllerinin takdim edildiği tören programı, okullarında ilk üç sırayı alan öğrencilerin yanı sıra 2019-2020 eğitim-öğretim yılındaki tüm mezunların açıklanması ile sona erdi.

Mezuniyet Töreni, üniversite resmi youtube kanalında https://www.youtube.com/watch?v=QzgBV2gEeCQ  adresinde izlenebilmektedir.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü