BAÜN’de Üniversite-Sanayi İş Birlikleri Çalışmaları Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde, üniversite sanayi iş birliklerini arttırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son olarak Varaka Kağıt Genel Müdürü Ahmet Taşçı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti. Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat Erhan Balcı’nın da yer aldığı ziyarette kurumlar arası iş birliği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversite olarak sanayi iş birliklerine verdikleri önemin altını çizerek, fabrikası Balıkesir’de yer alan Varaka Kağıt ile de Mühendislik Fakültesi özelinde ortak proje ve çalışmalar gerçekleştirilmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ayrıca, üniversite-sanayi iş birliklerine yönelik çalışmaların süreklilik içerisinde devam edeceğini vurgularken, ziyaretleri dolayısıyla da konuklarına teşekkür etti.