2021-YKS Sınav Koordinasyon Kurulu Güvenlik Toplantısı Yapıldı

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) Sınav Koordinasyon Kurulu Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş başkanlığında Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tarık Hekimoğlu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mahmut Keçeci, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Filiz Altaş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Temsilcisi İsmail Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mansur Bacanak, İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Musa Karaman ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak olan 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavının uygulanması sürecinde ilgili kurumların sorumluluk alanlarında gerçekleştireceği çalışmalar değerlendirildi.