Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Başkanlığındaki Rektörler toplantısına katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın ev sahipliğinde Ankara'da gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıya; Devlet ve Vakıf olmak üzere bütün üniversite rektörlerinin yanı sıra YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri de katıldı. ​

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversite rektörleriyle ilk kez bir araya geldiği programda, "Yükseköğretim Kurulunun geleceğe dair yeni vizyonunu" açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisini YÖK Başkanlığına atadığı için teşekkür eden YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, toplantının amacının yükseköğretim kurumlarının yeni akademik yıl ve eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunulması olduğunu kaydetti.

Yaklaşık iki saat süren toplantı YÖK Başkanı Erol Özvar ile rektörlerin aile fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.