BAÜN’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında Bayrak Yürüyüşü Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren; Türk Siyasetçiler ve Liderlik Topluluğu, Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Türk İslam Medeniyeti Araştırma Topluluğu ve Türk Avrasya Topluluğu tarafından düzenlenen Bayrak Yürüyüşü etkinliği, öğrenciler ile akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle düzenlenen ve Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhane önünden başlayan etkinlik; milli birlik ve beraberliğin vurgulandığı, terörü lanetleyen ve şehitlerimize saygının dile getirildiği sloganlar eşliğinde devam etti. Rektörlük önüne kadar süren yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.