Bölge Bando Komutanlığı ve BAÜN'den, 10 Kasım'da "Atatürk Oratoryosu"

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı ile Balıkesir Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programına katıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü etkinlikleri kapsamında Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen programda, Atatürk Oratoryosu sahnelendi.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, programın ardından etkinlikte katkısı bulunanları tebrik ederek; "Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı ile Balıkesir Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programında emeği geçenlere, Müzik Eğitimi Bölümümüzde görev yapan hocalarımıza ve Müzik Eğitimi Bölümü öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.