BAÜN’de, “Kapıları Açmak” Başlıklı Ulusal Karma Sergi Ziyarete Açıldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörlüğü ve BAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen, “Kapıları Açmak” başlıklı ulusal karma sergi, Balıkesir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde ziyarete açıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılış programında; akademik ve idari personel ile öğrenciler yer aldı.

Sergiyi gezerek, Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı ile Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden eserler hakkında bilgiler alan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, öğrencilerle de ayrıca Kongre ve Kültür Merkezi içerisinde yer alan Konferans Salonunda bir araya geldi. Açılan serginin, Kongre ve Kültür Merkezinde resmi açılış ile birlikte gerçekleştirilen ilk etkinlik olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, eser sahiplerini tebrik ederek sergide emeği geçenlere de teşekkür etti.

Türkiye’nin birçok üniversitesinden sanatçı akademisyenlerin eserlerini izleyiciyle buluşturan sergi, 5 Aralık 2021 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü