Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, 7. Balıkesir İstihdam Fuarına Katıldı

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumunun organizasyonuyla Balıkesir Valiliği himayelerinde düzenlenen ve Balıkesir Üniversitesinin de ortağı olduğu 7. Balıkesir İstihdam Fuarı, Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde açıldı. 24-25 Mayıs tarihlerindeki etkinliğin açılışına; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, protokol üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

“Burada İş Var” temasıyla düzenlenen ve öğrenci, mezun, kamu ve özel sektör temsilcilerini buluşturan fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Şıldak ve katılımcılar, firmalara ait stantlar ile öğrenciler tarafından yapılan ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret etti.