Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Üniversitesinde düzenlenen, “Şehrimizin Yöneticileri Öğrencilerimizle Buluşuyor” isimli söyleşi etkinliğine konuk oldu. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin de katıldığı etkinlikte Vali Hasan Şıldak, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, Balıkesir’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Vali Şıldak, programa katılımları ve ilgileri dolayısıyla da öğrencilere teşekkür etti.

Program sonunda Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, etkinliğe katılımları ve üniversiteye destekleri dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür etti.