BAÜN Öğrencisi Milli Güreşçi Kerem Kamal'dan Yeni Bir Başarı Daha

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda Grekoromen stilde ülkemizi 60 kg’da temsil eden Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Kerem Kamal, Akdeniz Oyunları şampiyonu olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

BAÜN Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören Kerem Kamal, final müsabakasında Fransız rakibi Leo Tudezca'yı 8-0 yenerek altın madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’tan Tebrik

Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin uluslararası organizasyonlardaki başarılarını gururla takip ettiklerini belirten Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, 19. Akdeniz Oyunları’nda altın madalya kazanan Balıkesir Üniversitesi öğrencisi milli sporcu Kerem Kamal’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.