Balıkesir Üniversitesinde Şehitleri Anma Yürüyüşü Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Yürüyüşü etkinliği; akademik, idari personel ve öğrencilerin geniş katılıyla gerçekleştirildi. Çağış Kampüsü Merkez Yemekhane önünden başlayan yürüyüşe, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da üniversite üst yönetimiyle birlikte katıldı.

Milli birlik ve beraberliğin vurgulandığı, terörü lanetleyen ve şehitlerimize saygının dile getirildiği sloganlar eşliğinde Rektörlük önüne kadar süren yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Şehitleri anma yürüyüşü, İlahiyat Fakültesi öğretim görevlileri tarafından Fetih Suresi’nin okunmasıyla sona erdi.