Valimiz Ersin Yazıcı’dan Üniversitemize Ziyaret

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere üniversitemizi ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’un eşlik ettiği Vali Ersin Yazıcı, Merkez Yemekhanedeki öğle yemeğinde de üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, programı kapsamında ilk olarak Balıkesir Teknokent’i ziyaret etti. Aynı zamanda Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı olan Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’dan ve Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Erhan Balcı’dan Teknokent bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Yazıcı, Valilik olarak gerçekleştirilen çalışmaların destekçisi olduklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş da Balıkesir Üniversitesinin kendisini her alanda gösterme hedefiyle çalışmalar yürüttüğünün altını çizerek, BAÜN Teknokent’in de bu anlayışla hareket ederek şehrin ekonomisine, sanayisine ve kalkınmasına katkı sunacak bir değer olacağını belirtti.

Öğle yemeğinde de Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’la birlikte merkez yemekhanede öğrencilerle buluşan Vali Yazıcı, öğrencilerle sohbet ederek eğitim öğretim yaşamlarında başarılar diledi. Vali Ersin Yazıcı, son olarak Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’la Rektörlük makamında bir görüşme gerçekleştirirken; Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, ziyareti nedeniyle Vali Ersin Yazıcı’ya teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü