Personel Salon Futbolu Turnuvası Şampiyonu BESYO Oldu

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen Rektörlük Kupası Akademik ve İdari Personel Salon Futbolu turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın finalinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu-Rektörlük müsabakası oynanırken, maç, 8-7 BESYO galibiyetiyle tamamlandı. Turnuvayı; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birinci, Rektörlük ikinci, Sivil Savunma Uzmanlığı üçüncü tamamladı. En centilmen takım ise Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi oldu.

12 Kasım-11 Aralık 2019 tarihleri arasında Burhan Erdayı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Önal ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Hasan Yetişir’in katıldığı kupa töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.