Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’den BAÜN’e Ziyaret

Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Balıkesir Üniversitesini ziyaret eti. İlk olarak Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’la makamında bir araya gelen Canbey, daha sonra kampüs alanında yer alan Kredi Yurtlar Kurumu Hasan Basri Çantay Yurt Müdürlüğünde öğrencilerle buluştu. Milletvekili Canbey ve Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, yemek servisinde de bulunduğu öğrencilerin talep ve önerilerini dinlerken, eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

Kampüse Yeni Yurt Projesi

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kampüs alanında yapımı planlanan yeni yurt alanını da yerinde inceleyen Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’dan proje hakkında gelinen durumla ilgili son bilgileri aldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, kampüs alanında yeni yurt yapımı amacıyla 69 dönümlük arazinin Kredi Yurtlar Kurumuna tahsis edildiğini belirtirken, proje kapsamında barınma alanlarının yanında sosyal tesislerin de yer almasını talep ettiklerini dile getirdi. Öğrencilerin barınma, ulaşım, beslenme, sosyal yaşam alanlarında en iyi koşulları hak ettiklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Kredi Yurtlar Kurumunun da bu doğrultuda yeni yurt projesini hızla gerçekleştirmesiyle önemli bir eksiğin daha tamamlanacağını söyledi.