Balıkesir Milletvekili Aydemir ve Kadın STK Temsilcilerinden Rektörümüze Ziyaret

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ve Balıkesir Kadın STK temsilcilerinden oluşan Kadın İnisiyatifi grubu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti. Ziyarette “Önce Balıkesir Önce Gelecek” düşüncesiyle oluşturulan Kadın İnisiyatifi grubunun üçüncü toplantısı da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un ev sahipliğinde Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, Kadın İnisiyatifi grubu ile üniversitemiz arasında iş birliğine dayalı ortak çalışma grubu oluşturulması ve projeler ile izlenecek yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ile Türkiye Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Semra Aman Akyürek, Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı Başkanı Fatma Tabanlı, Balıkesir Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Suna Dadan, Balıkesir İş Kadınları Dayanışma Derneği Temsilcisi Vildan Efe, Yeşilay Derneği Başkanı Ömür Akyıldız, Alzheimer Hastalarını Destekleme Derneği Başkanı Sevil Beke, Silbaştan Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Başkanı Yasemin Küçükafacan, Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Gülçin Savaşaneril Yurdakul ve AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra yer aldı.

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir’i daha yüksek bir seviyeye getirmek ve bunu gerçekleştirirken de özellikle kadınların, kız öğrencilerin, gerçekleştirmeyi planladıkları projelere daha çok omuz vermeleri gerektiğini dile getirirken, tüm çalışmalarını “Önce Balıkesir Önce Gelecek” felsefesiyle hayata geçireceklerini belirtti. Milletvekili Aydemir, misafirperverliğinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a ve toplantıya katılan STK temsilcilerine teşekkür etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da, üniversite olarak şehir ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmekten her zaman memnuniyet duyduklarını ifade ederken ziyaretleri için de konuklarına teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü