Balıkesir Üniversitesinden Azerbaycan’a Destek

Ermenistan’ın masum sivilleri de hedef alan saldırılarının ardından, Balıkesir Üniversitesi Rektörlük binasına Azerbaycan’a desteğin bir simgesi olarak Türk bayrağıyla birlikte Azerbaycan bayrağı asıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da Ermenistan’ın saldırılarını kınayarak Azerbaycan’a destek amacıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş mesajında “Ermenistan’ın masum sivilleri de hedef alarak gerçekleştirdiği alçak saldırıyı lanetliyor, saldırı sonucu hayatını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye’miz, ’Tek Millet, İki Devlet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın haklı davasından yanında olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.