Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur'dan Rektörümüze Ziyaret

Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’un eşi Duygu Kuş ile Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gamze Aytekin’in de yer aldığı ziyarette merkezin çalışmaları ile projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur; “Şehrimizdeki kadınların eğitimi, güçlenmesi ve farklı alanlarda hedeflerine ulaşması için onları desteleyecek çalışmalarımızda adım adım ilerliyoruz. Güçlü Türkiye’yi birlikte inşa ettiğimiz kadınlarımız için Üniversitemiz bünyesindeki Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin etkin çalışmalarına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Rektörümüze nazik misafirperverliği için çok teşekkür ederim” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da ziyareti ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma merkez çalışmalarına verdiği destek dolayısıyla konuğu Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur’a teşekkür ederken, merkezin ortaya koyacağı akademik ve toplumsal çalışmalarla üniversite şehir bütünleşmesine katkılar sağlayacağını ifade etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü