“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Uyuşturucu İle Mücadele Projesi Başlıyor

Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünce uygulanacak olan ve Üniversitemizin de ortakları arasında yer aldığı “Uyuşturucu İle Mücadele Projesi”nin tanıtım toplantısı ve protokol imza töreni Avlu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ile projenin paydaş kurumlarının temsilcileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, kaliteli eğitim ve bilim üretiminin yanında şehirle bütünleşmenin de öncelikleri arasında yer aldığını ifade ederken; başta eğitim, sağlık, turizm, sanayi, tarım ve hayvancılık ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler alanında şehirle bütünleşmeye büyük önem verdiklerini dile getirdi. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, gerçekleştirilecek projenin de üniversitenin şehirle buluşma noktalarından birisi olduğunu belirterek, projenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

“Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” sloganıyla hazırlanan, uyuşturucu bağımlılığı sorununun çözüme kavuşturulması ve mevcut durumun iyileştirilmesinin amaçlandığı proje, 17 kurum ve kuruluşun iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Düzenlenen tören, açılış konuşmalarının ardından proje protokolünün imzalanmasıyla sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü