BAÜN Hukuk Fakültesine Kurucu Dekan Ataması Yapıldı

Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) en son kurulan akademik birimlerinden olan Hukuk Fakültesine kurucu dekan ataması gerçekleştirildi. 2021-2022 akademik yılında öğrenci kabul etmesi amaçlanan Hukuk Fakültesinde Dekanlık görevini, BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Çetintaş yerine getirecek.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, gerçekleşen atamanın ardından fakültenin ilk dekanı olarak vekaleten görev yapacak olan Prof. Dr. Hakan Çetintaş’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Hukuk Fakültesinin akademik ve idari yapılanmasını tamamlayarak yeni akademik yılda öğrenci kabul etmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.