Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal İzleme Programı Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal İzleme Programı toplantısına katıldı. Programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş tarafından, Kurul Üyelerine üniversitemizdeki gelişmeler hakkında detaylı sunum gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, izleme sürecinde yapılan çalışmalar kapsamında Akreditasyon Kurulu Takım Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve takım üyeleri ile üniversitemiz Kalite Komisyonu üyelerine teşekkür etti.