Faaliyetler

BALIKESİR MESLEK YÜKSEKOKULU ORMAN HAFTASINDA AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri, orman haftası çerçevesin de ağaç dikme etkinliği düzenledi. Etkinlikte kampüs yemekhanesi önündeki yeşil alana erguvan, ıhlamur, akçaağaç ve çınar olmak üzere toplam 63 fidan dikildi. Öğrencilerin gönüllü katılımı ile gerçekleşen etkinlikte her öğrenci bir fidan dikti.

“GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI” KONULU SEMİNER

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf 1.öğretim öğrencileri tarafından “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” konulu seminer düzenlendi. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıfta Öğr.Grv. Dr. Pınar Erkal ve Öğr. Grv. Gülizar Şahin tarafından yürütülen Sektörel Uygulamalar dersi ödevi kapsamında yapılan seminerin tüm aşamalarında öğrenciler aktif olarak çalıştılar.

“GENÇLİK  VE GÜVENLİ GELECEK” KONULU SEMİNER

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Programı tarafından “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu  konferans düzenlendi. Konferansa Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir katıldı.

“DAVRANIŞ BOZUKLULUKLARI”KONULU SEMİNER

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Programı tarafından “Davranış Bozuklukları” konulu seminer düzenlendi.