Misyon - Vizyon

Misyonumuz

Teknoloji, iş dünyası ve toplumda liderlik rolü üstlenecek yeteneklere ve güvene sahip girişimci Elektrik-Elektronik Mühendisleri yetiştirmek, güncel araştırma ve teknolojileri kullanarak bilimsel ve teknik çalışmalar yapabilen mühendislerin yetişmesi ve kolayca iş bulmalarını için eğitim vermek ve hüner kazandırmak, elde edilen bilgilerin insanlık hizmetine sunulmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası alanda önde gelen araştırma kurumlarından biri olmak.

Vizyonumuz

Bölümün hedefleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında, öğrencilerinin oldukça donanımlı mühendisler olarak yetiştirilmeleri için olağan üstü bir eğitim kalitesi sağlamak ve öğrencilerini başarılı bir profesyonel kariyer için hazırlamaktır. Eğitim amaçları, mezunlarını teorik bilgi ve pratik deneyimlerle donatmak, sosyal, etik ve profesyonel sorumlulukla hareket etmelerini, ve etkin bir iletişim kurma yeteneğine ve Elektrik-Elektronik Mühendisliğinin esaslarını idrak etmek için gerekli olan detaylı bir bilimsel ve matematiksel altyapıya sahip olmalarını sağlamaktır.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü Mühendislik Fakültesi

0 (266) 612 11 94 / 5604