Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

PROGRAM ÖĞRETİM ELEMANLARI

- Öğr.Gör. İlhan GÖKGÖZOĞLU
 

- Öğr.Gör. Ramazan Ülkü ÇETİN

- Öğr.Gör. Zeynep NALE

 

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı modern laboratuar teknolojileri ile donanımlı, tüm üretim ve analizleri insan sağlığını birinci derecede hedef alarak,sosyo-kültürel bilgi ile birlikte, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda aydın bireyler yetiştirebilmek amacıyla kurulmuştur.
 

Adayların Lise ve dengi okul diplomasına sahip olması ve Üniversite Öğrenci Seçme Sınavından YGS 2 puan türünden yeterli puanı almış olması gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” hükümleri uygulanır.

Programdan ön lisans derecesi elde edebilmek için öğrencilerin programda alması gereken zorunlu ve seçimlik derslerin (toplam 120 AKTS karşılığı) tümünü başarıyla tamamlamak ve genel ağırlıklı not ortalamasının 4.00 üzerinden en az 2.0 olması gerekir.

Adres
İletişim


Bizi Takip Edin: