2019- 2020 Yılında Gerçekleştirdiğimiz Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerimiz

2019 – 2020 Yılı Güz Yarıyılında Düzenlenen Sosyal Sorumluluk Projelerimiz

1-Balıkesir 75.Yıl OrtaokulundaHijyenik Çocuklar Güle Güle MikroplarProjesi Gerçekleştirildi.

2-Balıkesir Sevinç Kurşun Anaokulunda ÖğrencilereSağlık TemalıBilgilendirme Yapıldı.

3-İvrindi Halkına YönelikKanserde Erken Teşhisin ÖnemiHakkında Bilgilendirme Yapıldı.

4-İvrindi MeydanındaAşure HayrıYapıldı.

5-Bozören İ.Sefa Giray AnaokulundaNeşeli DuvarlarProjesi Gerçekleştirildi.

6-İhtiyaç Sahibi AilelereHep Birlikte El Ele YardımlaşmayaKampanyası Düzenlendi.

7-İvrindi’de Ev Hanımlarına yönelikMeme Kanseri ve Ev KazalarıHakkında Eğitim Verildi.

8-İvrindi MeydanındaDaha Sağlıklı Bir İvrindi İçinKonulu Proje Gerçekleştirildi.

9-Küçükçekmece Gültepe İ.Ö.Okulu öğrencilerine112” hakkında Bilgilendirme yapıldı.

10-İvrindi Gazievronos İlkokulundaEn Büyük Engel SevgisizliktirKonulu Etkinlik Düzenlendi.

11-İvrindi 7 Eylül İ.Ö.OkulundaBir Nefes Daha Fazlası İçin Bir Fidanda Sen Dik Etkinliği Düzenlendi.

12-Balıkesir Dallımandıra KöyündeDallımandıra İlk Yardım ÖğreniyorEtkinliği Düzenlendi.

13-İvrindi Büyükyenice Mahallesinde İhtiyaç Sahibi AilelereDestek KampanyasıDüzenlendi.

14-10 Burda Alışveriş MerkezindeSağlık 10’daEtkinliği Düzenlendi.

15-Özel 7 Eylül Eğitim ve Rehabilitasyon MerkezindeEngelsiz İletişimEtkinliği Düzenlendi.

16-İvrindi – Balıkesir KarayolundaBir Nefes  Daha Fazlası İçin Emniyet Kemerini Tak –Ambulansa Yol VerEtkinliği Düzenlendi.

17-Malatya/Akçadağ Yağmurlu OrtaokulunaKitap” Desteği” Sağlandı.

18-7 Eylül İ.Ö.OkulundaDeprem Öncesi, Deprem Anı ve SonrasıBilgilendirmesi Yapıldı.

19-İvrindi Bozören İ.Ö.OkulundaKutu Kutu Boya Çiz Çiz OynaProjesi Gerçekleştirildi.

20-Özel Otizmli Bireyleri Destekleme VakfındaOtizm Farkındalığıyla Mutlu YarınlaraEtkinliği Düzenlendi.

21-Şanlıurfa/Siverek Kalınağaç İlköğretim OkulunaKitap Desteği” Sağlandı.

22-Yüksekokulumzda öğrenciler arasıVoleybol, Futsal Masa Tenisi ve Satranç TurnuvasıDüzenlendi.

23-Balıkesir Devlet Hastanesinde minik hastalara yönelikMutlu Gülen YüzlerProjesi Düzenlendi.

24-Balıkesir Gaziosmanpaşa İ.Ö.OkulundaYaşam Zincirimizin İlk Halkası 112Projesi Düzenlendi.

25-Dünya Ağaç Dikme Gününde Yüksekokulumuz Adına100 Adet FidanDikildi.

26-Balıkesir Firdevs SaraçoğluHuzurevi Ziyaretigeçirildi.

27-Balıkesir 112 Çağrı Merkezi ve İl Ambulans Servisi BaşhekimliğindeGeçmişten Günümüze Mavi Umutlar Projesi Gerçekleştirildi.

28-İvrindi Bizim Çoçuklar Okulu Öğrencilerine YönelikEğlenceDüzenlendi.

29-Organ Bağışı HaftasındaHayatlara DokunuyoruzEtkinliği Düzenlendi.

30-Balıkesir Atköy İlköğretim Okulunda Kadınlara YönelikSağlık Olsun EtkinliğiDüzenlendi.

31-Balıkesirspor –Altınordu TFF 1. Lig MaçındaBir Nefes Daha Fazlası İçinPankartı Açıldı.

32-İvrindi Bozören İ.Ö.OkulundaAmaç Öğrenmekse Bilgi Her YerdeProjesi Gerçekleştirildi.

33-İvrindi Büyükfındık OrtaokulundaBir Nefes Daha Fazlası İçin Çocuklar Eğlenerek ÖğreniyorProjesi Gerçekleştirildi.

34-İvrindi Belediye Konferans Salonunda Kök Hücre  ve Kan Bağışı konulu konferans düzenlenerek, “Kök Hücre ve Kan BağışıYapıldı.

35-Yüksekolumuzda “Masaüstü Rol Yapma Oyunları Tanıtma” Projesi gerçekleştirildi.

36-Balıkesirde belirlenen okullarda “Al Eline Kitabı, Oku Hayatı” Projesi gerçekleştirildi.

37-Şanlıurfa/Viranşehir Zümrüt İlkokuluna “Çocuklar Gülsün Diye” Projesi gerçekleştirildi.

38-Yüksekokulumuzda bulunan Eğitim Ambulansının “Restorasyonu” (boya vs.) yapıldı.

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

ivrindishmyo@balikesir.edu.tr