Program Uygulama Koordinatörlüğü

Öğretmenlik Uygulaması 1 Dersi Yönergesi

Öğretmenlik Uygulaması 2 Dersi Yönergesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlik Uygulaması Dersi Bilgileri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması 1 Çalışma Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması 1 Sınıf Listesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması 1 Çalışma Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması 1 Sınıf Listesi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlik Uygulaması Dersi Bilgileri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması Çalışma Takvimi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması Listesi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlik Uygulaması Dersi Bilgileri

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması Çalışma Takvimi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretmenlik Uygulaması Listesi

Program Uygulama Koordinatörlüğü

1. Dr. Öğr. Üyesi Şengül GACANOĞLU
  2. Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Zeynep ŞEN
  3. Araş. Gör. Fahrettin FİLİZ

Program Uygulama Koordinatörlüğü Görev Tanımı

1) Öğretmenlik uygulamaları konusunda, bölüm ile uygulama öğretim elemanları arasındaki koordinasyon ve iş birliğini sağlar.

2) Uygulama öğretim elemanlarının sorumluluğuna verilen uygulama öğrencilerinin listesini hazırlar, fakülte uygulama koordinatörüne iletir.

3) Uygulama eğitim kurumlarının belirlenmesinde fakülte uygulama koordinatörüne yardım eder.

4) Uygulama öğretim elemanının uygulama öğrencisinin eğitim kurumunu, her dönemde en az dört kez fiili olarak ziyaret etmesi için gerekli önlemleri alır.

5) Uygulama öğrencisinin vermiş olduğu derslerin sonunda uygulama öğretim elemanı tarafından derse yönelik geribildirimlerin verilmesi için gerekli önlemleri alır.

6) Uygulama öğrencilerinin, öğretmenlik uygulamasında yaşayacakları olumsuzluklar ile kendi görev, yetki ve sorumlulukları içindeki olumsuzluklardan sorumludur.

7) Her dönem başında uygulama öğretmenleri ile bilgilendirme ve eşgüdüm toplantısı planlar ve toplantı tutanaklarının bir kopyasını “Program Akreditasyon Komisyonu”na iletir.

8) Her dönem başında uygulama öğretim elemanlarının uygulama öğrencileri ile bilgilendirme ve planlama toplantısı yapmasını hatırlatır ve toplantı tutanaklarının kopyasını edinerek “Program Akreditasyon Komisyonu”na iletir.

9) Her dönem sonunda “Okul Uygulamaları Değerlendirme Anketlerinin” doldurulması sağlar ve sonuçları görüş ve önerileri ile birlikte “Program Akreditasyon Komisyonu”na iletir.

Okul Uygulamaları Değerlendirme Anketi_Öğretmen Adayı.

Okul Uygulamaları Değerlendirme Anketi_Öğretim Elemanı.

Okul Uygulamaları Değerlendirme Anketi_Uygulama Öğretmeni.

10) Her dönem sonunda iki yetkin ve iki gelişmeye açık uygulama öğrencisi dosyasını belirleyerek kopyasını edinir ve “Program Akreditasyon Komisyonu”na iletir.

11) Program Uygulama Koordinatörlüğü web sayfasının güncel olmasını ve öğretmenlik uygulamasına ilişkin duyuru ve bilgilendirilmelerin yer almasını sağlar.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr