Misyon - Vizyon

MİSYON

Misyonumuz, muhasebe ve vergi konusunda hizmet veren, muhasebe veya müşavirlik bürolarının ve ticari firmaların muhasebe ve finans bölümlerinin ihtiyacını karşılayacak ara kademe elemanı yetiştirmektir. Bu amaçla öğrencilerimize muhasebe alanındaki temel bilgiler ile muhasebenin fonksiyonlarını ve önemini kavrayabilme, mesleği ile ilgili mevzuatı takip edilebilme, muhasebe kayıtlarını oluşturabilme, finansal yapıyı analiz etme ve karar verme sürecinde finansal değerleri kullanabilme becerileri kazandırmaktır.

VİZYON

Hızla değişen iş dünyasında sektörel değişim ve dönüşümleri takip ederek okul-iş dünyası işbirliğini esas alan muhasebe alanında uygulama ağırlıklı, kurum ve kuruluşların beklentilerini karşılayacak bilgi ve beceriye sahip nitelikli meslek elemanı yetiştirmektir.