Hakkımızda

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde 12 Eylül 2013 tarihli resmi gazete yazısıyla temelleri atılan Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi(BAUN TÖMER), Üniversitemizde öğrenim görecek yabancı uyruklu öğrenciler ile dilimizi öğrenme gereksinimi duyan diğer kişilere Türkçe öğretmek ve Türk kültürünü tanıtmak gibi amaçlarla kurulmuştur.

AMACIMIZ

Üniversitemizde öğrenim görecek yabancı uyruklu öğrenciler ile yeni bir dil öğrenme arzusu ve gereği duyan diğer kişilere dilimizi öğretmek.

Başta Türkçe olmak üzere, yeni bir dilin öğretilmesinde yararlı ve gerekli tekniklerin geliştirilmesine yardımcı olan, çağdaş ve ileriyi görebilen önder bir kurum olmak.

Balıkesir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Necatibey Eğitim Fakültesi B Blok Kat: 3 Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR