Gazi Osman Paşa Anadolu Lisesi Balıkesir Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Balıkesir Gazi Osman Paşa Anadolu Lisesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) ve Lisans Yükseltme Sınavı’na (LYS) girecek öğrencilerine yönelik olarak Balıkesir Üniversitesi’ne oryantasyon gezisi düzenledi.

Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreteri Orhan Durak’ı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Güler Beyhan’ı makamında ziyaret eden ve Balıkesir Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiler alan öğrenciler daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi ve Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu gezdiler.

Türkiye’nin gözde üniversitelerinden birisi olan Balıkesir Üniversitesi’nin laboratuarlarını, amfilerini ve atölyelerini gezen öğrenciler sınavlarda hedeflerinin Balıkesir Üniversitesi olacağını söylediler. Yemekhanede yenen öğle yemeğinin ardından gezi son buldu.

Haber Fotoğrafları