Balıkesir Üniversitesi Öğrencilerine “Yönetim ve Pazarlama” Semineri

Balıkesir Üniversitesi “Mimarlık ve Tasarım Topluğu”, 30 Ekim 2011 Pazar günü, Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda, Galatasaray Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ayla Yıldız Tekmir’i misafir etti

Avrupa Birliği Projeleri kapsamında düzenlenen “Yönetim ve Pazarlama” başlıklı seminere öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin ilgisi yoğun oldu. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Tekmir, yönetim ve pazarlama konusundaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere iş hayatına atılım sürecinde yardımcı olmak, onların gelişmesine, sosyalleşmesine ve bilgi birikimlerinin artmasına katkıda bulunmak üzere seminere katıldığını ifade eden Tekmir, insana yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceği tespitinde bulundu.

Mimarlık ve Tasarım Topluluğunun Başkanı Hatem Uras; okul hayatında ve meslek yaşantılarında öğrencilere faydalı olacağı düşünülen yönetim teknikleri, stratejik planlama ve pazarlama stratejileri içerikli seminerlerin devam edeceğini söyledi. İsteyen öğrencilerin sertifika sahibi olabileceğinin altını çizerek büyük bir şirket CEO’sunu önümüzdeki günlerde topluluk etkinlikleri çerçevesinde üniversitemizde görebileceğimizin müjdesini verdi.

Balıkesir Üniversitesi, öğrencilerinin mesleki hayatlarına verdiği önemi bu tür etkinliklerle ortaya koymuş, böylece akademik misyonunun gereğini yerine getirmiştir.

Haber Fotoğrafları