İnovasyon ve Teknoloji Günü 2020

IEEE BAUN Öğrenci Topluluğu, İnovasyon ve Teknoloji Günü Etkinliğini Online Gerçekleştirdi!

IEEE BAUN Öğrenci topluluğu gelenekselleştirdiği etkinliklerinden birisi olan İnovasyon ve Teknoloji Günü (İNTEK) etkinliğinin bu sene 19 Aralık 2020 tarihinde 4.sü gerçekleşti. Salon etkinliği olarak bilinen İNTEK, pandemi sebebi ile online olarak gerçekleştirildi.

Bu Sene İnovasyon ve Teknoloji Günü’nde Hangi İsimler Vardı?

Her sene sektörde birbirinden değerli isimleri ağırlayan İNTEK; Bu sene Emre BAŞKAN, Tülin AKIN, Serkan DOĞAN, Erkan ÖZ, Dr. Mert ÖZARAR ve Aybars TURAN gibi değerli konuşmacılarını online ortamda ağırladı. Etkinlik süresince çeşitli konulara değinen konuşmacılar, canlı sohbet bölümünde katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

İnovasyon ve Teknoloji Günü’nde Hangi Konular Konuşuldu?

Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı İNTEK’20, birbirinden donanımlı konuşmacıları ile “İnovasyon Konusunda Beynimiz”, “Geleceğin Anahtarı: Tarımda İnovasyon ve Akıllı Tarım”, “Endüstriyel Sektörde PAZARLAMACI Olmak”, “Blockchain Devrimi”, “Cyber Security In A Non-Newtonian World” ve “Kariyer ve Girişimcilik” gibi konuları işledi. 

Uzaktan Eğitim Döneminde Salon Etkinliği Düzenlemek

COVİD-19’un hayatımıza büyük bir engel oluşturmaya başladığı bu zamanlarda, bu engeli aşıp ona ayak uydurmayı öğrenmekten başka şansımız yok. Bu süreç içerisinde fiziksel temasların önüne geçmek, alınabilecek en büyük önlemdir. Böyle bir dönemde salon etkinliği düzenlemek kötü sonuçlar doğuracaktır. Peki ya bu etkinlikler online ortamda, herkesin bilgisayar başından katılabileceği bir şekilde düzenlenirse nasıl olur? Bu soruyu kendisine çözüm bulan IEEE BAUN Öğrenci Topluluğu, gelenekselleştirmiş olduğu İNTEK salon etkinliğini online ortamda gerçekleştirilebilecek bir format haline getirdi.

IEEE BAUN Öğrenci Topluluğu’ndan TEMA Vakfı’na Fidan Bağışı

IEEE BAUN Öğrenci Topluluğu, İnovasyon ve Teknoloji Günü etkinliğinin değerli konuşmacıları ile birlikte TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulundu. Bizlere büyüklerimizden miras kalıp, torunlarımıza aktaracağımız bu değerlerin korunması gerektiği vurgulandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir