BAGİAD / Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği Tarafından Öğrencilerimize Ücretsiz Kurslar Verilecektir
  • 2022-12-01

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği ve Balıkesir Üniversitesi Balıkesir MYO arasında “Aydın Genç Aydınlanmış Gelecek” başlıklı proje işbirliği gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda öğrencilerimize çeşitli alanlarda ücretsiz kurslar verilmesi planlanmaktadır. Kurslara katılacak toplamda 80 öğrencinin belirlenmesinde; başvuru yapan öğrenciler arasında öncelik şartı olarak, akademik başarı ortalamaları dikkate alınacaktır.

Toplam 4 farklı alanda kurslar (atölye çalışması) verilecektir. Her bir atölye çalışması için 20 öğrenci kontenjan sınırı vardır.

Her bir öğrenci sadece bir atölye çalışması için başvuru yapabilecektir.

Kurs Eğitim Programı 15.12.2022 tarihinde başlayacak son kurs 27.05.2023 tarihinde tamamlanacaktır.

Kurs Programı

  1. ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) Eğitimi : 6 Hafta boyunca, haftada 2 gün, günlük 6 saat, toplamda 72 saat olacaktır.   (Kontenjan 20 öğrenci)
  2. CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) Eğitimi: 6 Hafta boyunca, haftada 2 gün, günlük 6 saat, toplamda 72 saat olacaktır. (Kontenjan 20 öğrenci)
  3. E-Ticaret Eğitimi : 6 Hafta boyunca, haftada 2 gün, günlük 6 saat, toplamda 72 saat olacaktır. (Kontenjan 20 öğrenci)
  4. İleri Excel Kullanımı : 6 Hafta boyunca, haftada 2 gün, günlük 6 saat, toplamda 72 saat olacaktır. (Kontenjan 20 öğrenci)

Proje kapsamında öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla ayda 1 kez olmak üzere 3 ay boyunca toplam 5 adet günübirlik atölyeler düzenlenecektir.

Atölyelerdeki konu başlıkları: Etkili İletişim Teknikleri Ve Becerileri, Stres Yönetimi Ve Problem Çözme Teknikleri, Bireysel Verimlilik Ve Zaman Yönetimi, Kişisel İmaj Yönetimi, Beden Dili Ve Diksiyon, Kariyer Planlama Ve Geliştirme, CV Hazırlama, Yaratıcı Düşünme Teknikleri Geliştirme vb. Atölyelerdir.

Ayrıca bölgede alanında uzman, sektöründe öncü kişiler ile gençleri bir araya getirerek bölge ekonomisine ve toplumsal yaşantısına yönelik tecrübe paylaşımı yapılması amacıyla ayda 1 olmak üzere 5 farklı alanda söyleşi düzenlenecektir.

Kurslara başvuru yapmak için ekteki başvuru formu doldurularak 9 Aralık 2022 Cuma gününe kadar başvuru formlarını Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdür Sekreteri Ahmet Enes Türkoğlu’na elden ulaştırmaları gerekmektedir.

Kurs Başvuru Formu için tıklayınız.

“Aydın Genç Aydınlanmış Gelecek” Proje Afişi için tıklayınız.

 

 

Adres

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

İletişim

(266) 612 12 09 / 2 hat
myo@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: