Bigadiç Meslek Yüksekokulunda “DGS (Dikey Geçiş Sınavı)” Konulu Seminer Düzenlendi.
  • 2022-11-28

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulunda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında DGS konulu seminer gerçekleştirildi. Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Bülent DUMAN ve Bigadiç Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. İrem DOĞAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde konuşmacılar; Balıkesir Pegem Akademi Kurucu Müdürü Aynur ÖZÖRMENOĞLU, Balıkesir Pegem Akademi Türkçe Öğretmeni Mehmet MERCAN ve Balıkesir Pegem Akademi Matematik Öğretmeni Halil ÖNAY oldu. Seminerde konuşmacılar tarafından öğrencilere DGS hakkında örnek sorular aracılığı ile detaylı bilgiler verilirken, öğrencilerin de soruları yanıtlanmıştır.

Seminerin sonunda, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. İrem DOĞAN etkinliği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Seminer programı, teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr