İşletmede Mesleki Eğitim Ara Raporu ve Eğitici Personel Değerlendirmesi hakkında
  • 2024-03-28

Bigadiç Meslek Yüksekokulu İşletmede Mesleki Eğitim Ara Raporu ve Eğitici Personel Değerlendirme Formu Son Teslim tarihi 19 Nisan 2024'dür.

Ara Rapor:

Ara Rapor İşletmede Mesleki Eğitim Ara ve Yıl Sonu Raporu ve Hazırlama İlkeleri doğrultusunda bilgisayar ortamında 5 Nisan 2024 tarihine kadar olan 8 haftalık süreç için hazırlanarak çıktısı alınıp her sayfası İşletme Eğitici Personel tarafından onaylatılacak. Onaylandıktan sonra taranarak sadece teams üzerinden İzleyici Öğretim Elemanının direktifleri doğrultusunda gönderilecektir.

Eğitici Personel Değerlendirme Formu:

Eğitici Personel Değerlendirme Formu'nun çıktısı alınarak Eğitici Personel tarafından doldurularak onaylanacak ve İzleyici Öğretim Elemanının e-posta adresine Eğitici Personel tarafından gönderilecektir.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr