Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi
  • 2023-04-19

Her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve/veya ilgili öğrenci kulübü tarafından organize edilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alandaki gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen öğrenci kongresidir. 

 

BİLMÖK bilgisayar mühendisliği öğrencileri tarafından düzenlenmesine rağmen, kongreye her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanı sıra her bölümden öğrenciler, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunları da katılım sağlamaktadır.

 

Bu kapsamda Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi bu yıl Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs 2023 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi, İbni Sina Oditoryumu'nda 19. kez düzenlenecektir. Kongreye sektörün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacıların yanı sıra kariyer alanında öğrencilerin firmalar ile bir araya gelmesi sağlanacaktır.

 

Ücretsiz ve yurt genelindeki tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olan kongreye üniversitenizin temsilcisi olarak ilgili bilişim bölümlerinden seçilecek 1 öğrenci "Resmi Katılımcı" olarak katılım sağlayabilecektir. Resmi katılımcılar yönetim kurulu ve bir sonraki yıl kongrenin ev sahibi üniversitesinin belirlendiği seçimlerde oy kullanma hakkına sahip olacaktır. Resmi Katılımcıların konaklamaları, İstanbul dışından gelenler öncelikli olmak üzere, kongre organizasyon komitemiz tarafından organize edilmektedir.

Bilmök tanıtım dosyasını görüntülemek için tıklayınız.

Kongre başvuruları https://www.bilmok.org alınmakta olup detaylı bilgiler organizasyon komitemiz tarafından bu adreste ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacaktır.

 

Adres

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

İletişim

+90 266 612 1194
ceng@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: